![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Никога нямаше да отворя темата, ако не бях видял що чудо е изписано в нея. Това следва да покаже доколко ми пука за Мадона и на кого е направила кавър. Ако имаше само три мнения щях да я подмина, при все че я е отворил и Стефан, който обикновено или ще изтреля някоя простотия или ще пише за банди, които така или иначе не ме вълнуват особено. Това второто вече важеше за Pantera - сорка ама не ме кефят. Въпросът е обаче в зародилия се спор, подкладен от Киро, който откакто се върна имам чувството, че го направи с цел да се превърне в дразнител за този или онзи, като подстрекава много хитро и настъпва мазоли. Туй окей, вероятно по този начин си връща на хората, които са подразнили него. Много обаче от изказванията ти Кире са твърде крайни и сякаш се опитваш да се самоубедиш, всяка крайна позиция е твърде съмнителна. В тази тема защитаваш метъл културата срещу варварската намеса на разни поп-икони, в друга тема, обаче задаваш (държа да отбележа, че голям Сашо също го прави) безумния въпрос ко е туй метъл и че нямало такова животно. Именно под това поведение прозира нещо друго. Не го приемай като лична нападка, приятел си ми, но просто поведението ти тук ми е най-малко странно.
Държа да отбележа, че много по-важно от това какво пее Мадона е да разберете, че има такова чудо като метъл музика, метъли и метъл култура и определенията за тях са съвсем конкретни. А за безкрайно солидарните господа мисля, че трябва да се създаде форум Metal and other styles of music World, нашият мисля им е твърде ограничен за необятния им мироглед. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:51 PM |