![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Темата за Мадона и нейната изява ме провокира да отворя тази тук, която ми е ясно, че няма да има край, но дискусията е важна.
Та... Слушам метъл от доста години, това е музиката, която ме е възпитала, която е изградила у мен много и която обичам най-много. Винаги "метъл" е първото, с което много познати ме идентифицират и аз се кефя на това, без значение какво влагат в него (не ми дреме особено де). Въпреки това съм много щастлив, че през последните години, вследствие на неясно какви причини, започнах да слушам и дости други жанрове. Като резултат сега мога по цял ден да вървя по улиците и в ушите ми да звучи Enya, а когато се прибера да си пусна Deicide или обратното. На следващия ден може да започна с John Williams и да завърша с Frank Zappa. Всеки случай винаги се връщам към метъла и слава богу. И всичко това ви го казва дет метъл фен! ![]() Изказвам само фактите, засега не коментирам. Чакам да бъда омазан здраво и/или да срещна сродни души. Тогава ще започна и да коментирам -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ок, явно ще трябва да започна да коментирам, за да стоплиш.
Не разбирам защо някои хора толкова яростно се противпоставят на всичко това, т.е. на "музикалната помиарщина". Аз твърдя, че човек е това, което е музиката, която слуша. Оттук изводите сами се налагат. Мога да споделя нещо, смятам, доста обективно, което могат доста хора да потвърдят. Занимавам се (непрофесионална, разбира се и за съжаление) с композиране на музика и откакто слушам повече различни неща, моята музика се обогати неимоверно, стана много по-точна във внушението си, много повече се разви чисто структурно, ако щете. Всичко това говори напълно ясно за моето собствено развитие. Не тъпча на една място и както каза scion of storm - опознавам музиката във всичките й аспекти - това е свързано с още толкова много неща и само човек, който сам не го изпита, не би могъл да го разбере. Но поне да не го отрича!!! Допълнително, както Bitango спомена, по този начин аз никога не бих се изложил като кифладжия, компетентен съм по малко в доста жанрове и това ме прави уверен... Това ест съвсем не е целта де, това е една много добра последица от всичко. Ами хората, които след години слушане само на метъл изведнъж се насочват към друг стил, все със същото желание - за тях какво ли биха казали някои хора тук, страх ме е да помисля... П.П. А на Wolfheart едва ли си струва да обяснявам... Като гледам лесно би могъл да преобърне всяка дума, така че наистина няма да си правя труд. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 05:38 PM |