![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Темата за Мадона и нейната изява ме провокира да отворя тази тук, която ми е ясно, че няма да има край, но дискусията е важна.
Та... Слушам метъл от доста години, това е музиката, която ме е възпитала, която е изградила у мен много и която обичам най-много. Винаги "метъл" е първото, с което много познати ме идентифицират и аз се кефя на това, без значение какво влагат в него (не ми дреме особено де). Въпреки това съм много щастлив, че през последните години, вследствие на неясно какви причини, започнах да слушам и дости други жанрове. Като резултат сега мога по цял ден да вървя по улиците и в ушите ми да звучи Enya, а когато се прибера да си пусна Deicide или обратното. На следващия ден може да започна с John Williams и да завърша с Frank Zappa. Всеки случай винаги се връщам към метъла и слава богу. И всичко това ви го казва дет метъл фен! ![]() Изказвам само фактите, засега не коментирам. Чакам да бъда омазан здраво и/или да срещна сродни души. Тогава ще започна и да коментирам -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Абе приятел / визирам автора /. Отговори ми на един въпрос. Човек, който чете само фентъзи / е поне чете нещо де /, човек, който признава само едно нещо, от хиляди други, без дори да им обърне внимание как се нарича!? Не може някой да ми каже, ти като не се обличаш като метъл, значи не си. Това го наричаме позьорство, тесногръдие и т.н. Всички не искаме да изглеждаме такива, но някои... Както и да е, всеки има право на мнение, глас и прочее..
Мадона не съм слушал, не зная повечето Поп изпълнители, не зная фолк изпълнителите, джаз изпълнители, оперни певци, но правя всичко възможно да знам колкото се може повече за тях, защото не мога да бъда спокоен пред себе си, че аз слушам САМО МЕТЪЛ. И все пак не мога да възприема друга музика много време. Това е моето мнение. П.П. Това, за което казах, че не знам беше образно казано. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 05:24 AM |