![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Темата за Мадона и нейната изява ме провокира да отворя тази тук, която ми е ясно, че няма да има край, но дискусията е важна.
Та... Слушам метъл от доста години, това е музиката, която ме е възпитала, която е изградила у мен много и която обичам най-много. Винаги "метъл" е първото, с което много познати ме идентифицират и аз се кефя на това, без значение какво влагат в него (не ми дреме особено де). Въпреки това съм много щастлив, че през последните години, вследствие на неясно какви причини, започнах да слушам и дости други жанрове. Като резултат сега мога по цял ден да вървя по улиците и в ушите ми да звучи Enya, а когато се прибера да си пусна Deicide или обратното. На следващия ден може да започна с John Williams и да завърша с Frank Zappa. Всеки случай винаги се връщам към метъла и слава богу. И всичко това ви го казва дет метъл фен! ![]() Изказвам само фактите, засега не коментирам. Чакам да бъда омазан здраво и/или да срещна сродни души. Тогава ще започна и да коментирам -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Музиката провокира емоции, това ни харесва - свързваме я с опит, мислене, характер, и мироглед, това ни кара да я харесваме, защото ни пасва. Има музика за купони, веселба и танци, смях и любов, има и такава, която като чуеш няколко ноти и да ти се къса сърцато от мъка или такава, която успява да събуди и излвлече агресията и негативното от теб. И точно това не пречи един човек искрено да харесва рап, класика, опера, диско, метъл, фолк и електронно, та дори и нашенски поп-фолк. Колкото повече неща харесва даден човек - толкова по-обогатен е, толкова повече неща са отворени за него и по този начин се обогатява. Проблем е когато приемеш един от тези стилове прекалено на сериозно (особено когато започнеш да казваш, че *даден стил/група* е религия/начин на живот и си вярваш).
Това за морала не го приемайте много сериозно, да не тръгна да вадя моралните текстове на Пантера и много други. Имат си и "смислени", но огромна доза нелепости също. Едните обвиняват, че другите нямали морали и т.н., другите пък отвръщат с "отрепки, наркомани и престъпници"... Нищо лошо няма в това човек да има обширни вкусове в музиката и другите изкуства. My $0.02. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 12:34 AM |