![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Темата за Мадона и нейната изява ме провокира да отворя тази тук, която ми е ясно, че няма да има край, но дискусията е важна.
Та... Слушам метъл от доста години, това е музиката, която ме е възпитала, която е изградила у мен много и която обичам най-много. Винаги "метъл" е първото, с което много познати ме идентифицират и аз се кефя на това, без значение какво влагат в него (не ми дреме особено де). Въпреки това съм много щастлив, че през последните години, вследствие на неясно какви причини, започнах да слушам и дости други жанрове. Като резултат сега мога по цял ден да вървя по улиците и в ушите ми да звучи Enya, а когато се прибера да си пусна Deicide или обратното. На следващия ден може да започна с John Williams и да завърша с Frank Zappa. Всеки случай винаги се връщам към метъла и слава богу. И всичко това ви го казва дет метъл фен! ![]() Изказвам само фактите, засега не коментирам. Чакам да бъда омазан здраво и/или да срещна сродни души. Тогава ще започна и да коментирам -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Има разлика - едно е да пееш за смислени неща (както при пауър метъла), за битки, за храброст, за героизъм, а друго е да пееш за секс, наркотици и негри. Лирическите теми са на светлинни години просто. Мечовете и броните са само детайл към една смислена картинка.
Блек не слушам и не понасям, затова се въздържам от коментар по тоя въпрос. Едит: Това е за мнението на sgoh Сега за другото, това на Agressive Perfector: Смисълът на подобни текстове и песни ми убягва, но може би аз съм тъп: 18+ 18+ Цитирам текста на някой хаус- "Тупца, тупца, тупца." Random песен на 2PAC Съжалявам, че съм адски тъп и ограничен и не долавям философската идея на тези върховни постижения на човешката словестност, с други думи- лайна. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Има разлика - едно е да пееш за смислени неща (както при пауър метъла), за битки, за храброст, за героизъм, а друго е да пееш за секс, наркотици и негри. Лирическите теми са на светлинни години просто. Мечовете и броните са само детайл към една смислена картинка. Блек не слушам и не понасям, затова се въздържам от коментар по тоя въпрос. Едит: Това е за мнението на sgoh Сега за другото, това на Agressive Perfector: Смисълът на подобни текстове и песни ми убягва, но може би аз съм тъп: 18+ 18+ Цитирам текста на някой хаус- "Тупца, тупца, тупца." Random песен на 2PAC Съжалявам, че съм адски тъп и ограничен и не долавям философската идея на тези върховни постижения на човешката словестност, с други думи- лайна. Rich parents an poor hygiene Born in the 40's to a life of luxury You sucked all the right cocks well To get a really nice job your dad can tell You call home and say you're working late But there is another thing now that just can't wait... What a leader the CEO! His big secret just doesn't show He pays a girl to get him through Puts on his diaper and feed him gruel A big house, the suburban dream you have A boring ass wife and a daughter crack queen You drink drive the brand new car And just bribe another cop when you get caught You whine out loud 'bout the income tax Because the monthly 5000 Euros never last What a leader the CEO! His big secret just doesn't show He pays a girl to get him through Puts on his diaper and feed him gruel е друго си е да слушаш Шведски дет... текстове на високо ниво... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 08:33 PM |