![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Уникално добра група. Всичко за Амон Амарт-слагайте в тази тема.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ейй, за малко да не се разпиша за една от любимите ми групи! Не бих приел мнения, твърдящи, че тез момци се били изчерпали или пък не търпели никакво развитие, ама знам ли...може и наистина последните няколко албума да звучат малко еднотипно, но поне на мен хич не ми пука! Получавам това, което ми харесва от тази група т.е. убийствената, надъхваща атмосфера, звучене, което може да накара човек да грабне вехтата викингска брадва и да поеме на унищожителен поход из близките села!
Определено е една от най-утвърдените шведски групи, умирам си от кеф кат' дочуя Йохан да съ дере и т.н и т.н , вече се изказаха подобни, заслужени хвалебствия. Иначе най-любими албуми за мен са The Avenger, Once Sent from the Golden Hall,Fate Of Norns и последния също си го бива. Чакам с нетърпение онуй, което ще бъде сътворено от великите северни войни! ![]() Само с добро за тях! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 04:02 PM |