![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 19-May 08 Потребител N: 2760 ![]() |
На 21 от Северозапада, иначе съм в Студентски. Слушам разнобразна музика, предимно рок и метъл, последно време предимно прогресив и метълкор. Самоиздържам се повече от година и предимно работя, иначе като "хобита" - музика, филми, бира, понякога спорт.
А сега е тежкият сесиен период... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 19-May 08 Потребител N: 2760 ![]() |
Полът е мъжки, иначе съм в УНСС.
А иначе любими и по-слушани групи без някакво специално подреждане: Pink Floyd, Porcupine Tree, ранните Black Sabbath, Metallica, Judas Priest, Cradle of Filth, Mayhem, Bloodbath, Dream Theater, Evergrey, Fates Warning, Pain of Salvation, Slayer, Sepultura, Pantera, Anathema, Antimatter, My Dying Bride, Bullet for my Valentine, Avenged Sevenfold, Poison The Well, Atreyu, Funeral for a Friend, Stone Sour, Slipknot, Limp Bizkit и т.н. По принцип съм лаконичен, поне през повечето време и заради това така, иначе изпадам и в разни "облъчващи" периоди, когато не спирам да говоря. Да допълня, че последно време имам нужда и да прочета по някоя книжка ако имам време, последно ми направи впечатление Соларис на Лем. Може да се каже, че съм и киноман, но на кино не ходя чак толкова често по разбираеми причини. ![]() Пия много течности - кола, бира, сокове. В "муувинг" бизнеса съм. ![]() А и не ми се пише повече! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:48 AM |