![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 20-May 08 Град: the 80s Потребител N: 2761 ![]() |
Здравейте, много ми харесва сайта и форума и реших и аз да се включа към него
![]() Казвам се Данчо и съм на 19 години. Слушам рок музика от 2 години сериозно, а преди това слушах музика между другото, просто защото средата от която съм израстнал не ми го е позволявала и трябваше сам да открия праведния път, така да се каже ![]() Сега за любимите ми групи... може да се разделят на 3 периода (раздела) 1-ва група - Олд скуул Рокендрол изпълнители - тук влизат личният ми идол и любим певец Елвис Пресли, Чък Бери, Литъл Ричард, Бил Хейли, Бъди Холи, Ричи Валенс, Бийтълс и подобни. 2-ра група - Хард рок и Хеви Метъл - Status Quo, ZZ Top, Scorpions, Whitesnake, AC/DC, Queen, Van Halen, KISS, Rainbow, Judas Priest, Manowar, Guns n' Roses и подобни. 3-та група - Глем Метъл (ако позволите така да се нарече ![]() Айде до скоро писане и поздравче със Scandal - the Warrior ![]() -------------------- Rock and Roll forever ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ооо, глемър
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:25 AM |