![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Въпросите ги заех от едно момиче от друг форум (powered by bolt_f), много ми харесаха
![]() Има ли нещо, което кара дъхът ви да спре само когато си го помислите? Много са, някои от тях дори не са реални неща, ама кой е казал че трябва да се ограничаваме в мислите си? Каква е вашата цел в живота и свързана ли е с това, което желаете и със страстта ви, която е... Страстта ми е малко лична, но съдържа и стремеж в себе си. Та, целта ми е тясно свързана с нея бих казал, дано остане така. Мислите ли, че вече сте пораснали до такава степен, че виждате в себе си човекът, в който сте желали да се превърнете? Не. В момента като цяло не съм доволен от себе си, ама съм по-скоро идеалист относно мен доста повече, отколкото относно другите. Ще видя какво ще стана в крайна сметка.. Бихте ли избрали добре платена работа към която не изпитвате нищо пред професия, която ви доставя огромно удоволствие, но не печелите достатъчно? Не. Всъщност, зависи от ситуацията, но бих направил всичко възможно да ми доставя някакво удоволствие работата, трудно мога да се занимавам с нещо, което не е интересно за мен. Къде се крие страстта според вас? Страст към нещо, някого? По-силна ли е от "любов"? Навсякъде в мен :Р Не само към човек/изкуство. Какво значи за вас "страст"? Красива дума... Нещо прекрасно е, дори да излиза от границите на нормалното. Не много де, че иначе.. :Д Така де, не е задължително само на въпросите да отговаряте, може да си спретнем някаква дискусийка за страстта ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Ти пъ' голем оптимист-3 години. Аз си мисля, че никога няма да разбера...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 09:22 PM |