![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Immortal" вече прозвуча тук... Когато преди някаквo време лийкнаха "Year Of The Phoenix" и "Caramon's Poem" бях потресена от това как звучи бандата с Barlow, чисто и просто защото бях предубедена. Добре, но сега изслушах целия албум - по дяволите, перфектен е! За разлика от доста групи напоследък, Pyramaze просто добавят новия елемент, в случая водещ, към цялостното звучене, а не се нагаждат СПРЯМО него. Всяка една песен е пореден малък (а защо не и голям) шедьовър... Да, липсва ми Lance, но явно и без него момчетата са в състояние да направят албум-месомелачка!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бах то имало тема за това!
аз мисля че си казах мнението вече. Въпреки че много хора не се съгласиха с ревюто ми Но все още мисля че това не е най добрата работа на Pyramaze..И за мен Legend е със светлинни години напред.. И странно как Legend звучи разпиляно при положение, че в Immortal няма дори елементарен замисъл (Извинявам се .. има между интрото и първата песен) Дил заслушай се в невероятно смешното сходство между част от мелодиите на "The Highland" и "Bring Back Life" впрочем в началото The Highland малко ми мяза даже на някоя песен на "Within Temptation" (като се сетя коя беше ще кажа) Супер яка песен е ама ебати сякаш съм я чувал някъде ама още незнам къде точно Друг факт че че явно Мат не е проблема да не харесвам Iced earth.. гласът му определено е имал и други скрити възможностти... язък че избра пак Iced .. Сигурен съм че другя албум с Pyramaze щеше да надмине всичко правено |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:13 AM |