![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Аве ся чух едно mp3... Много са яки, някой може ли да ми помогне и да ми каже нещо повече?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз бих ограничил възхищението си даже до първите три албума на групата. Те са учебен материал как се пише качествен пауър, първите два даже си ги купих на оригинални носители. След това обаче, както каза Airin, групата просто се хвърли надолу с главата в пропастта и удари дъното с "Demons of Insanity". Не очаквах тази зима да запишат албум след като миналото лято издадоха "Nothing to Undo" (който ми даде доза оптимизъм за бъдещето на групата), но явно Metalium са решили да залагат на количеството, а не на качеството. "Incubus" е един от най-безидейните албуми в историята не само на пауъра, но и на метъла като цяло - с вкус на прогнила гума и също толкова питателен. Наистина не вярвах, че някога ще издадат нещо по-слабо от петия си албум. О, колко съм бъркал.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:13 AM |