![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Вместо да пиша един куп ненужни приказки, направо ще дам линкове (легални) към по-интересни парчета, надявам се да си харесате по нещо
Russian Circles - Death rides a horse 65daysofstatic - Drove through ghosts to get here God Is An Astronaut - All is violent, all is bright Red Sparowes - Alone ands unaware, the landscape was transformed in front of our eyes Isis - So did we Caspian - Quovis - Further Up - Further In Saxon Shore - The revolution will be streaming Laura - I hope Jakob - Oran mor Mogwai - Folk death 95 Mono - The kidnapper bell Gifts From Enola - Scream at anything that moved Rosetta - Wake -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
А така, хубава тема. Хайде сега като по-разбиращ да ми обясниш каква е разликата между слъдж и пост-метъл, че се питам от доста време.
Иначе още групи, които ми харесват доста и които малко или много могат да намерят място тук, са Blutch, Gantz, Transmission0, Neurosis, любимите на InsArtTure Rwake, Crowbar, Irreversible, The Ocean (ако се вписват тук), Lvmen. От изброените от теб имам много голяма слабост към Isis и Red Sparowes, да не кажем, че съвсем спокойно биха могли да оглавят споменатите от мен в този пост групи. Почти нищо от останалите обаче не съм чувал, така че ще се заема тези дни да се ограмотя. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:56 AM |