![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ясно е какво ви питам. Замислих се, защото напоследък се видя колко всъщност истински приятели имам. Цифром и словом трима
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
не четох мненията до сега. За утре ще го оставя.
![]() Много ми е малоумно като чуя "първи най-добър", втори, трети... Една приятелка изпада в карайности - трета най-добра приятелка (момиче), трети най-добър приятел (момче) - комично ми става чак. ![]() Деля хората на няколко вида, що се касае до приятелство: хора които не познавам, хора които познавам и хора с които имам нещо повече от просто "познание". Хората които познавам са такива с които се виждам (често или не), казваме си здрасти, срещаме се по планини, купони, пием от време на време, правим си малки услуги, имаме общ интерес и т.н. Следващото ниво са хората с които мога свободно да споделям всичко, с които взаимоотношенията ми не се променят в зависимост от дължината на периода в който не сме се виждали (много важно!), с които съм прекарал не малка част от най-доброто си време и т.н. Някой от хората които знам са на границата между 2те, други ме свързва много от само един критерий, така че е доста трудно да се определи броя на хората в най-горната група, което може би би бил отговора на въпроса. Отговорих с "0" заради това. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:46 AM |