![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
това са нереалистични неща. тва не е втората световна война ебаси или третия свят. никой няма да напада България по начина по който имаш предвид. 100 пъти по реалистично би било да попиташ дали би умрял за да спасиш 100 души примерно. не знам дали ме разбра, но този въпрос за мен е невалиден. По-скоро самия въпрос е пропаганда от някаква гедна точка, защото така зададен предразполага избереш да си или убер националист или "плъха-който-напуска-кораба-пръв"...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:00 PM |