![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
да не са ме ебали лудите?? какво по точно да защитавам? някаква дума или някакъв романтичен идеал? или нечии политически амбиции? аз съм на мнение че човечеството като цяло не заслужава да съществува... Еми, не заслужава, иди и се самоубий тогава, понеже и ти си човек. Може да са нечий политически амбиции - ок, дори така да е, но щом се е стигнало до война, война ще има. Къде ще идеш, ще се заключиш в тоалетната и ще чакаш да свърши ли? То се вижда докъде сме стигнали без идеали и ценности. Продължавайте все така, след 20 години в парламента ще има свине, а учениците ще се изхождат върху чиновете. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 10:58 PM |