![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Към наши дни, една такава война би била средството, чрез което някои висши кръгове на обществото да " усвоят" държавни средства и да покрият някои пропуски в управлението и в политиката. Като си помисля как ни " прикрепяха" към тая и оная чужда сила... Ще те подразня, Маго, сигурно с това изказване, но стигне ли се до там цивилни и необучени хора в наше време при така водена политика, да излязат на фронта, значи много сме я закъсали. Хората ще излязат в една по- голяма част да бранят дома си. Бих защитавала хората около себе си, с каквото и както мога. Някога са се биели с криваците и вилите, сега да се опитаме да се сетим, че и тая част от стопанството на гражданите на държавата изчезва. С какво ще отвърнеш на едно сигурно събитие каквото описваш? Има закони, които обричат на провал дори и най- добрите ти и достойни намерения. Това не значи, че не трябва да ги имаш, но вече живеем в друго време.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 10:56 PM |