![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
О, извинявам се, превелики съфорумници, че вижданията ми са по-различни от вашите. Много съжалявам, че бих предпочел да умра в окоп, биейки се за нещо, пък било то и някаква куха, забравена слава, отколкото да умра в легло с мокри памперси.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
О, извинявам се, превелики съфорумници, че вижданията ми са по-различни от вашите. Много съжалявам, че бих предпочел да умра в окоп, биейки се за нещо, пък било то и някаква куха, забравена слава, отколкото да умра в легло с мокри памперси. Чакай сега, тук обсъждаме. Трябва ли и ние да се извиним, че нашите виждания се различават от твоите? Както ти имаш право на различно виждане, така и ние имаме. Плюс това ние не те нападаме заради патриотизма или желанието ти да защитаваш България, това и ние бихме го направили. На нас ни се струва леко странно изказването за романтизма във войната. Романтизъм е имало през средновековието. Тия в Хирошима или Сталинград не са умрели по много романтичен начин. Сега за славата, за която искаш да се бориш. Нали не мислиш, че обикновеният войник, умрял в битка, ще спечели слава? Славата е за политика, който стои в кабинета си и е предизвикал не само битката, но и цялата война. Славата е за генерала, който е спечелил ключова победа. Тях ще ги помни историята. Обикновения войник го очаква студеният гроб или инвалидната пенсия. Най-много да го възпеят в някоя балада за безименния воин, посветена на още няколко хиляди като него - безименни герои. Едит: Горното мнение на telia е толкова добре написано, че направо съжалявам, че го е постнала малко преди мен и сега стои последно на предната страница. Telia, напълно съм съгласен с теб. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:09 PM |