![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
@Wicked Child: Ама и ти стига с това тийнейджърство. Стига си мислил, че хората те нападат защото си непълнолетен. Хората спорят с теб, защото мислят по друг начин. Още повече в интернет пространството, където никой няма как да знае на колко години си. Щом са те надушили, че си млад, значи не е по аватара ти на Iced Earth или по честните ти, сини очи, а е по това, което си писал. Ако постваш интелигентни, добре обмислени, сериозни мнения, няма как да те обвинят, че си дечко, ако ще да си с аватар на Телетъбис и да си писал в темата си за представяне, че си на 10 години. Защо scion_of_storm никой не го нарича дечко, при все че сигурно е по-малък от теб и всички тук са наясно с това?
И още нещо - харесвам, че имаш свое мнение и го отстояваш. Така трябва. Когато обаче пиша нещо в дадена тема (аз поне, за другите не знам), не го правя за да се подиграя на хората с различно мнение. И ти прави така. Чети мненията и ги обмисляй преди да се засягаш. Не те карам да се съгласяваш или да си променяш мнението. Хубаво е, че има хора като теб, които казват, каквото мислят, дори когато схващането им се различава от всеобщото такова. Обаче можем да говорим и без да се караме. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:00 PM |