![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Маго, какво те накара да зададеш този въпрос?
Аз лично трудно бих могъл да се изкажа по него, защото не мога да си представя ситуация, която би го наложила. ^^^ Сашо, интересно мнение. Има и един друг момент, обаче. Хората, които са известни като герои са се борили за някакви ценности, които ние наследяваме. Нима намираш нещо лошо в това? Казваш, че две поколения по-късно тези неща нямат значение... но смяташ ли, че хората, които живеят сега нямат правото да се бият за правото децата им да говорят техния език, да изглеждат като тях? Изглежда, че казваш как всяка саможертва е безсмислена, но струва ми се че историята познава много войни, които са имали съвсем логични цели. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:10 PM |