![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Маго, какво те накара да зададеш този въпрос? Исках да си направя някои изводи...за съжаление, страховете ми си оправдаха, ще трябва да свикна да живея с тази мисъл, че нихилизма е по съвместен. Конкретно ми хрумна идеята за тази анкета, докато четях постовете на много хора, за това колко е зле да се живее в България и колко ни е скапана държавата. Другата причина е това, как се възхищавате на филми като 300, а не се замисляте защо тези мъже са умрели. Има мнения, които ми се повдигна от отвращение като ги четях, това са мненията на RazorJack и Beerzebub, това са хора, които според моите ценности дори не заслужават да бъдат поздравени с „Добър ден”. Много е жалко, че има такива хора, но това пак казвам си е мое мнение. Относно спора за красотата във войната, такава няма! Но има красота в това, да се жертваш в името на каузата за Родината. Това са ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА, не ги бъркайте, нямат нищо общо ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Има мнения, които ми се повдигна от отвращение като ги четях, това са мненията на RazorJack и Beerzebub, това са хора, които според моите ценности дори не заслужават да бъдат поздравени с „Добър ден”. Много е жалко, че има такива хора, но това пак казвам си е мое мнение. По-хубаво хората да изкажат откровено мнението си, отколкото да постват български знамена и да се удрят в гърдите 'какви са патриоти', а всъщност да ги е страх да хванат пистолет. Ти обаче трудно можеш да очакваш твърде различни отговори от поколение, което живее днес, в Европа и то по-конкретно в страна, която няма за национална политика да промива мозъците на гражданите си с огромни количества национализъм. И мисля си, че това е нещо положително. Цитат(InsArtTure) А това доколко тази идея е далеч от всякакъв реализъм... не мисля. В съвремието ни има ужасно подли и неборими механизми за унищожаване на нации и култури. Така или иначе никой няма да тръгне с оръжие да напада България, тя се руши от призрак, капиталистически призрак. Второто ти изречение не е ли тоталната противоположност на първото? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:00 PM |