![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Такава глобализация на социално ниво е просто немислима, защото е нестабилна. Ти със съседа за една кокошка ще се скараш и ще си извадите нож, та за какви глобализации става въпрос тука ??? какво разбираш под немислима след като е размито понятие какво означава за теб глобализация? ето за мен какво значи - говоря за конкретен случай - отиват приятели на снощният концерт в полша н металика, но не успяват да си вземат предварително билети - свързват се във форум с поляк, който им купува билето от ибей, те му пращат парите през пейпал, уговорят си да спят в хостел, където има хора от още 10 различни държави дошли за концерта, всички си правят парти преди концерта и не им пука кой от коя страна е - почти всички пътуват само с личните си карти... прекалено иделаситично ли е? аз работя за US фирма, прекият ми шеф е в Калифорния, чуваме се един път седмично и си работим, мога да го правя и от вкъщи в доста случаи - получавам си заплата в дебитна карта...има и кредитна с която си купих билети за рим и си запазих хостел пак по нета и пка платих с кредитна карта, ще пътувам без проблеми... та какъв е проблема на това да се вдигна и да отида да живея на място, където няма да има война с хората, които обичам - пък дали съм плъх напускащ кораба...не съм много сигурен, защото аз за политически каузи не бих се бил, най-малкото защото аз си плащам немалко данъци на тази държава, откъдето отиват пари за армията и всякакви обществени структури, които меко казано не предлгат качество на услугата и на 5% от това, което трябва да предлгат...но дори и да го предлгаха, пак не мисля, че отиването на война, примерно да убивам сърби, защото някой си решил, че трябва да признаем косово и сме влезли в конфликт със сърбия и аз трябва да ги убивам... въпрос на личен избор е |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 02:32 AM |