![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Понятията "национални ценности" и "родина" не са по-размити от термина "глобализация". Последното съществува само и единствено в областта на търговията и бизнеса. Такава глобализация на социално ниво е просто немислима, защото е нестабилна. Ти със съседа за една кокошка ще се скараш и ще си извадите нож, та за какви глобализации става въпрос тука ???
Много идеалистично гледаш на нещата. И тезата ти издиша в реалния свят. Имаше един такъв виц - "Решили група приятели да залагат на коне, обаче ще гледат на сигурно да е, та взели един математик да им изчисли от всички коне, участващи в гонката, с техните показатели да избере онзи с най-големи шансове за успех. След 2 дена математикът има дава отговор - конят Римпи ще е. Заложили хората, а на самата гонка спечелил конят Бригс, а Римпи се наредил последен. -Е как така, нали беше изчислил всички вероятности? На всичкото отгоре конят е последен ???-питат компанията математика. - Да, ама сметката беше за сферични коне във вакуум!" -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^^ Понятията "национални ценности" и "родина" не са по-размити от термина "глобализация". Последното съществува само и единствено в областта на търговията и бизнеса. Такава глобализация на социално ниво е просто немислима, защото е нестабилна. Това не е така. Ти не ядеш ли в Макдоналдс, не искаш ли I-pod или I phone? Не гледаш ли мачовете от Шампионската? Дори точно тези примери да не се прилагат за теб разбираш какво искам да кажа. Глобализацията е много повече от бизнес и финанси. Там просто е по-централизирана и явна. И само не ми казвайте че горните примери с макдоналдса и епълите са американизация вместо глобализация - смешно би било. Моето мнение за глобализацията е че ако ти си интелигентен и образован човек, без остарли и идиотски предрасъдаци и идей набити от детство ти само и единствено можеш да извлечеш полза от нея. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:00 PM |