![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Моето мнение е ясно - аз съм се клел на тази държава и да не дава Бог, не бих престъпил клетвата си. Мисля, че всеки българин трябва да мисли като мен, но знам, че далеч не е така, затова казвайте, не се срамувайте....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Венци, вземи затвори темата, че се осра съвсем. Очаквах тук да има разни нихилистчета, но това което чета, ме отвращава от вас. Темата аз съм я пуснал, затова моля модераторите да я затворят! За пореден път се убедих, че тази държава не заслужава нищо повече от това, което е в момента с този лайнен народ. За повечето от вас няма Родина, няма чест, няма корен, вие сте едни шибани производители на лайна и дупедавци. Ходете се шибайте за няколко евро повече и дано сте доволни като ви подритват като кучета из чуждите държави, защото за разлика от вас, навсякъде хората си уважават Родината.
Да, войната не е пауър метъл, но за разлика от вас, квичащи смешници, аз знам донякъде какво е. И ако си размърдате мозъците, може и да разберете, защо се възпява - не за да се похвали, а да се учат хората какво значат чест, доблест, саможертва, Родина, понятия непознати и неразбираеми за повечето от вас. А иначе се бийте в гърдите колко сте "опен майнед", а не сте се научили да уважавате костите на предците си! Така че , бъдете си "граждани (курви) на света" и си мислете колко сте велики, но дълбоко в себе си много добре знаете какво сте в действителност, някакви същества без Родина! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 02:32 AM |