![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Незнам дали има такава тема , извинявам се предварително ако вече съществува такава , но в тази тема идеята ми беше всеки да напише имена на групи по следните категории :
Най-оригинално име на група която сте чували : Най-тъпо име на група : Най-странно име на група : Най-дълго име на група : Най-кратко име на група: Вашето любимо име на група: Ето и моята класация : Най-оригинално име на група която сте чували : Iron Maiden , Blind Guardian , Mercyful Fate , Cannibal Corpse , Children Of Bodom , Megadeth Най-тъпо име на група : Gamma Ray , Paradise Lost , Nightwish ( Феновете да не се обиждат , но много ме нерви това име) Най-странно име на група : Anaal Nathrakh , Gorgoroth , Dimmu Borgir Най-дълго име на група : Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis ( Групата е мексикански грайндкор ) Най-кратко име на група: P.O.D , Kiss , I Вашето любимо име на група: Iron Maiden , Grave Digger , Virgin Steele |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Най-оригинално име на група която сте чували : Meshuggah,Gentle Giant,Zayo Bayo Gives Me The Creeps
![]() ![]() Най-тъпо име на група : Deathstars Най-странно име на група : Sunn O))) Най-дълго име на група : Liquid Tension Experiment от тези,които слушам Най-кратко име на група: I Вашето любимо име на група: Psychotic Waltz,Pain of Salvation,Peccatum,Orphaned Land -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:35 PM |