![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Идеята за жури е тъпа (който ми я подвхърли да знае :Д).
С гласуване сякаш ще е по-добре, щото всеки ще може да си изкаже мнението. В анкатата сложих всички по-редовни (и не чак толкова редовни, но пък достойни за анкетата) потребителки, със снимка в профила (кажете, ако съм пропуснал някоя). ЕДИТ: Анкетата ми изчезна. :О :О :О Бати тъпото... Ето кои бяха иначе в нея: MadHatter, Aglarana, ViolentBeauty, Pyjamka, Wrath_Child, Braindead, sharon, Arq, Ataegina, SharondenAdel, In Death's Embrace, Eddie_The_Beast, Lanfear, usmif, луда`калинка, Mwintersun, Morticia Dickinson, Mer De Noms, LordOfLight. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Радвам се, че ме няма. Винаги съм стояла настрани от подобни конкурси, пък било то и форумни.
![]() ![]() Между другото идеята за подобен конкурс е супер глупава. Ами момичетата, които не са събрали нито глас? Знаете ли какъв удар по самочувствието им е това? Все едно ние жените да направим класация Мистър Форум, но не за това кой е най-красив, а затова кой е най-богат или преуспял. Как ще се почувствате тогава? Винаги съм мразила подобни мероприятия, защото мисля, че красотата на една жена не би трябвало да бъде подлагана на съмнение. Защото ако вие градите самочувствието си на това колко сте богати, ние го градим на това колко сме красиви. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 01:51 PM |