![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не, не правя темата за да покажа колко съм оупънмайндид. Мерси.
![]() (към евентуални такива подмятания) ---------------------------------------- Имаше известни недоволства при темата ми за Нирвана, но пък все си мисля, че подфорумът ВСЕ ОЩЕ е Metal / Rock/ Hardcore/ Gothic/ Industrial. Та, има ли фенове на за мен най-талантливите представители в грънджа, които според мен си имат и своите доста близко граничещи с метъла моменти ( "Them bones" ???)? Най-добри ли са от "Сиатълската четворка" според вас, кои са любимите ви техни песни, албум-фаворит? "Dirt". Sittin' on an angry chair... Angry walls that steal the air... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ами какво да напиша... Във всеки случай не искам да са клиширани изрази, колкото да отбележа че съм фен, но те просто ще си останат във времето, не защото са най-добрите в попрището си и група за ценители, каквито са, а защото създават неповторима атмосфера и са изключително стилни. Браво, scion of storm, браво и на всички други които проявяват и ще проявят интерес към тях. Все пак това е модерна история.
Не ги знам какво правят сега с Jerry Cantrell, той не е лош пича, слушал съм му неговите си албуми, но е ясно че Layne Staley е един от онази малка, елитна част от музиканти които са незаменяеми. Между другото в нета има едно изпълнение на Phil Anselmo на "Would?", което е доста свежо, придава различен облик и достатъчно емоция за да е достойно изпълнение на парче на Staley. p.s. Михаиле (Slash), поздрав с Nutshell ![]() А за теб - Brother ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:53 AM |