![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
![]() Тааааа името ми е Теодор. На 16 години съм. Живея в шибания Ямбол. Кво друго? Ми слушам предимно трашец (Sodom, Overkill, Anthrax, Metallica(old), Exodus, Sepultura, Evile, Slayer, Warbringer, Kreator, Pantera и др), ама се кефим и на дет-о (Benediction, Cannibal Corpse, Six Feet Under, Obituary, Edge of Sanity, Amon Amarth, Nile..) и блек-о (Marduk, Dimmu Borgir, Gorgoroth, Dark Fortress...) и малко на хеви и хардрок (мързи ме да ви изброявам групи-сорка!)Слушам и рап и реге понякога както и некви симфонични саундтраци. Инак свиря на ел китара, рисувам и пия с приятели през останалото свободно време когато не слушам музика... Аре стига ви толкоз! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Охо, още един екстремист! Крайно време беше. Все убавО групи си изредил, брава.
Нека престоя ти тук бъде приятен. Поздрав: Amputated - Anally Disemboweled (Weapons Of Ass Destruction) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:23 PM |