![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
![]() Тааааа името ми е Теодор. На 16 години съм. Живея в шибания Ямбол. Кво друго? Ми слушам предимно трашец (Sodom, Overkill, Anthrax, Metallica(old), Exodus, Sepultura, Evile, Slayer, Warbringer, Kreator, Pantera и др), ама се кефим и на дет-о (Benediction, Cannibal Corpse, Six Feet Under, Obituary, Edge of Sanity, Amon Amarth, Nile..) и блек-о (Marduk, Dimmu Borgir, Gorgoroth, Dark Fortress...) и малко на хеви и хардрок (мързи ме да ви изброявам групи-сорка!)Слушам и рап и реге понякога както и некви симфонични саундтраци. Инак свиря на ел китара, рисувам и пия с приятели през останалото свободно време когато не слушам музика... Аре стига ви толкоз! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ха, привет и от мене!
^ Как ше изнасилиш изяден труп, бе! ![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
^ Как ше изнасилиш изяден труп, бе! ![]() ![]() Може да си остави само трътката от трупа ![]() П.П. Каква е тая мишка дето ще я ядеш? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:30 PM |