![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Та кажете без да се правите на трута и шит коя страна на метъла ви кефи повече? Бих искал да подкрепите отговора си с аргументи, демек - защо?
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Аз съм а Олдскула! Примено немога да изпадам в екстаз докато слушам група като Disturbed пр или Korn (споко знам че са в различни стилове и се пак...) докато групи като Slayer, Exodus, Overkill ме изкарват извън релси! Според мене с колкото повече ефекти и др такива модеризми се пълнят толкова бездушна става песнята. А олдскула просто трябва да се почувства! Има млади груи като Warbringer и Evile които се опитват да свирят яко олдскул и поне според мене успяват! А олдскул-а не е само траша! Някои Хард Рок и Хеви Метъл групи си свирят/продължават да свирят по старата школа! Други обаче пълнят все повече албумите си с копютърна помощ! Пример:чуйте първо Bad Medicine на Бон Джови и после It's my Life (пак на тях ако някой незнае)! Жестока разлика, а? Групи като Бон Джови отдавна се комерсилизираха. Но пък всеки с вкуса си-секви хора има! Пък и зависи с каква музика си израсал.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:03 AM |