![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Нека тук да поговорим за другата музика която харесвате.Почти съм сигурен че никой не слуша само метал :punk: :punk: :punk: Аз лично харесвам някои от парчетата на Моби и Chemical Brothers.Въпреки всичко мнението ми е едно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 10-February 03 Потребител N: 41 ![]() |
skypi Adrian. vsi4ki vijdame kolko sme neprosveteni i typi za razlika ot teb "ALL HAIL ADRIAN". qvno si misli6 4e IQ-to ti e kolkoto telefon v usa barabar s koda - e - ne go pokazva6. tva 4e izpolzva6 zau4eni frazi i s uj viskoto si nivo se opitva6 da ni kara6 da izglejdame sme6ni go dokazva6. slu6ai si ama KAKVOTO si iska6 - li4no tvoi problem, a za 4algata samo 6te kaja 4e udovolstvieto koeto 4ovek izpitva ot neq e obratno proporcionalno na IQ-to mu. 6tom se kefi6 si pravi izvodite. a tezi izkazvaniq za provinciqlitite ne mojah da gi shvana (qvno sym mnogo TYP)(da samo tova 6te e). no ako se opitva6 da obidi6 hoarata ot tam 6te ti kaja edno kulturno i tiho DA GO DUHA6 TYPANAR! tova pokazva kolko vsy6tnost predubeden(a) i ograni4en(a) si. ne moje6 da prieme6 hora ot provinciqta - mi kato iska6 otivai v usa im mie6 4iniite i da im duha6! KURVA! -- o4akvam posta ti (au tozi mnogo duhovit, psuva kato karucar, otnovo pokazahte... dryn dryn" - blizo li sym??) govorq kakto se 4uvstvam a use6tam 4e ti si super licemer i mnogo se pravi6 na umen - ne bih se u4udil predi da napi6e6 nqkoq duma da pravi6 konsultaciq v re4nik. a za lozunga METAL ruLZ 6te ti kaja - kato haresva6 4alga nqma da ti haresva - to e estestveno. prosto ostavi horata da si govorqt kakvoto iskat - v kraina smetka za6to go pravqt - zamislql(a) li si se?? za napravqt na sebe si kef ili na nqkyf pozior deto gi opliuva im im vtylpqva 4e sa typi? za6to li si mislq 4e ne e vtoroto? ne znam - i az sym typ. "HA toq kak me e razpsuval - taka si i znaeh - nali sym slu6al(a) 4erno - ala-bala" - ADRIAN(a) - ti si mi qsen/qsna. slu6ai si kakvoto poiska6, kolkoto pyti i iska6 i kogato iska6 no ne kazvai kakvo bilo umno i kakvo typo da se kazva. taka ti izglejda6 typ(a). sigurno si pro4el(a) nqkolko knijki i obikalq6 iz forumite i s tozi ezik na "VISKOOKO' nivo pokazva6 na horata kolko sa typi kolko ti go prevyzhojda6. hm typ sym za tva - nali? da - i posledno - ako 6te mi pi6e6 otgovor - toi 6te e mnogo dylyg (sled kato go kazah moje i da e samo 1 red) i pylen sys zau4eni frazi (otnovo) (kakvo otnovo! za koi li pyt!) ama ako postva6 molq te pravi go na maila mi - corpsegrinder@mail.bg- ne zanimavai horata s umstveniq si kapacitet. az bih ti kazal 4e si nai-umniq, prekrasen i prav 4ovek na sveta samo i samo da spre6 da pre4i6 na horata da sa 6tastlivi.
celuvki - ba6ta ti. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:04 PM |