![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Дали не забравяте угризенията, които всеки един уж перфектен килър би изпитвал след това? Именно това би ви съсипало психически в случаите, в които не ви издаде. Много малко са хората, които хладнокръвно биха могли да убият човек, който не им е сторил нищо. При самозащита и на война е нещо съвсем друго. Начи ,който има съвест да не убива. Сериозна работа си е тва да затриеш некой.Мислила съм си доста по въпроса.Определено идеалният вариант е да нема труп.Скриваш го,унищожаваш,режеш на парчета и даваш на прасетата и т.н.Както е казал другарят Сталин "Имет труп, имет проблема,нет труп ,нет проблема"(сори за руския ми,но както и да е,нещо в тоя дух) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 05:37 PM |