![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Откъде извира най-качествения траш? Аре може да почваме десетте страници спорове
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Опааа, вярно, моя грешка.
![]() ... Едни 1. Dark Angel, примерно, или без проблеми смазват всяка конкуренция... 2. Death Angel, 3. Razor... пффф, даже само едни 4. Macabre ( ![]() Ааа... да мина по ред на номерата: 1. ХААААААААААААХААААААХАААААААААААААААААААААААА ![]() 2. *знак за повторение* 3. Са КАНАДЦИ мой чорап ![]() 4. Какво общо имат с траша, ако можеш да ми обЕсниш? ![]() 1., 2. : ????? 3. Грешка от моя страна, хванахте ме. ![]() 4. Е какво са според теб?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
1. , 2. : ????? 3. Грешка от моя страна, хванахте ме. ![]() 4. Е какво са според теб?! 1 и 2 са силно смешни банди; 3 ясно, 4 са по-скоро пънк-о-грайндкор, моля ти се... настрана, че самите те се определят като Murder Metal, ама това вече е друго. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:59 PM |