![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 29-June 08 Потребител N: 2825 ![]() |
Здравейте. Казвам се Биляна. От София съм. На 14 години съм. Слушам предимно старичък рок. Метъл съшо. Обичам да кисна по разни метъл/рок барове с приятели, да пия бира и да слушам яко музика. Обичам да чета книжчици XD. Когато няма какво да правя рисувам ... XD. Много се кефя на страшни филми XD. Хипер са весели ^^. Ммм ... весел човек съм. Обичам себе си XD. Нешото, което не харесвам в себе си е, че понякога много мълча XD. Мразя емота, фешани, гейчета в розоФко, родителите ми и роднините и котки. Иии ... май е тва. Ако някой ... го интерсува друго да пита. Забравих да споделя, че съм атеистка.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Просто се дразня, щото говорите сякаш сте ебаси примерните, не ходите по барове и т.н...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
^Просто се дразня, щото говорите сякаш сте ебаси примерните, не ходите по барове и т.н... О, по дяволите, изобщо не съм светъл пример, аз също си правя простотиите, адските при това, имам си проблеми, но въпреки това - ценя си крехките 14 години. И да хейтваш вашите, окей, то си е твоя работа, не вярвам клавиатурен боец да ти промени мнението, но... едва ли ги мразиш за нещо значимо. Сигурно, защото ти правят проблем заради музиката, начина на обличане? Хах, при мен си е така, но това не ми пречи да ги обичам, защото те се притесняват, мислят ми доброто. И повярвай, ще ти дойде акълът(да, да, дааааа, коя е тя, че да ми казва, защото тя също е на 14). Аз, като човек, който не живее с родителите си, мога да ти кажа, че ще ти липсват, но ще го осъзнаеш късно. ![]() П.С.[1] Верно съм женско. П.С.[2] Авторке, чуй Vital Remains. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:29 AM |