![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 29-June 08 Потребител N: 2825 ![]() |
Здравейте. Казвам се Биляна. От София съм. На 14 години съм. Слушам предимно старичък рок. Метъл съшо. Обичам да кисна по разни метъл/рок барове с приятели, да пия бира и да слушам яко музика. Обичам да чета книжчици XD. Когато няма какво да правя рисувам ... XD. Много се кефя на страшни филми XD. Хипер са весели ^^. Ммм ... весел човек съм. Обичам себе си XD. Нешото, което не харесвам в себе си е, че понякога много мълча XD. Мразя емота, фешани, гейчета в розоФко, родителите ми и роднините и котки. Иии ... май е тва. Ако някой ... го интерсува друго да пита. Забравих да споделя, че съм атеистка.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Говориш ограничено. Разбира се, че съм в позиция и да, на 14 бях тотално за пример.
Деспот? Какво разбираш под деспот. Децата ми просто няма да имат тая култура, изобщо няма да ми се налага да съм деспот, още от съвсем малки ще им покажа безброя красоти на живота и няма да се сетят да се представят пред хора с това "че киснат по барове" В позиция съм, защото вярвам че има смисъл. Ако ти оставиш 14 годишната си дъщеря по барове без избобщо да знаеш какво по дяволите се случва с нея и колко култура има, твоя работа. Аз съм тук, за да се боря с това. Следователно, съм в позиция! И не ми обяснявайте колко свободни трябвало да се чувстват децата и колко такива като мен били деспоти. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:46 AM |