![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тая тема не е за нищо особенно. Просто пишете разни неща дето ви минават през главите и нямат място другаде.
------------ На шибаната ми мишка и се прееба шибания ляв бутон. А да правиш всичко с десния е баси бедствието... Ще трябва да се разкарвам да си купивам няква нова мишка а въобще не ми се занимава. А и няма да мога да бия Боби на брууд 2-3 дни. Деба... тая мишка от самото начало беше няква шибана. Трябваше да си запазя старата. Mouse Scum! ----------- Вчера на концерта на Born From Pain някъв тип ми вката едно рамо в брадичката и си прехапах езика. Им ам няква рана, което не е сташно - страшното е че фъфля като идиот и май ще шъм така цяла шедмица... Мамка му ![]() ------------ Каква е тая тъпа конспирация всички учебници и тетрадки да са някви извратени формати които са по-малки от А4. Правих някъв доклад на компа и после го принтирах.... Значи в който и учебник да го завра все стърчеше по малко ![]() -------------- Born From Pain - Ебати якото. Прокрадват се някви нотки на оптимизъм в черното ми съзнание. Почнаха от време да идват и наистина готини банди в България. Специално Stampin' Ground и Born From Pain са групи които не съм и сънувалче ще видя на живо тук, или въобще някъде. Сега ако дойдат и Merauder някой ден, аз просто ще УМРА от кеф. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Леле как ми се ядат макарони със заленчуци на фурна,обилно поляти със соев сос(мое изобретение ама не го готвя аз естествено)...Трябва да кажа на майка ми да направи утре...
Това беше ей такa междудругото... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 12:25 PM |