![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Магазин Gorgon анонсираха концерта на руската Pagan Folk Metal сензация АРКОНА. Българската съпорт група е VRANI VOLOSA. Датата на събитието е 3 август 2008 г. (неделя), вратите на рок-бар "Фенс" отварят в 20:00 ч. Билетът върви с подарък CD от изданията на Corvus Records, цената му е 16 лева (предварителна продажба в магазин Gorgon) и 20 лева на входа на клуба. Количеството на билетите е ограничено. На концерта ще се продава мърчандайз на групите.
За актуална информация www.gorgonbg.org ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Хм, вече го обсъждахме този въпрос...и все пак благодаря за допълнителната информация! Надявам се да поне
свястна бира да сервират! На концерта ще се продава мърчандайз на групите. Ще си взема тенискааа!!! Искам информация за цените и вида на T-Shirt-тите! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:11 AM |