![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тази тема е за хора, които обичат да убиват мъртвото време (4 часа следобед, например) с гореща напитка и подходяща музика. Коя е вашата група за следобедна отмора и зареждане за остатъка от деня? Не коя е вашата любима група по принцип.
Който не пие кафе, не слуша музика или не ходи по жени/мъже да не пише, моля. Групите са наблъскани абсолютно произволно и субективно, все пак гледах да обхвана широк вкус, затова не отговарям на подмятания от типа: "Ей, що я няма мойта банда с 1 демо и 1 сингъл"... ![]() Аз гласувам за The Gathering. За мен Anneke е идеалната захар за кафето. Действа ми... успокояващо и красиво. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Винаги съм си мечтаела като седна с някой приятел в кафене,там вместо комерсиалните тъпизми на Сити ТиВи да въртят Дрийм Тиътър-не знам защо,но ми носят хармонично,лежерно усещане.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:07 PM |