![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Утро.
Калин съм, временно на 19, обитавам София. Примъкнах се насам най-вече по вина на колегата gadabout, понеже хвърли безкрай много хвалби за обстановката и обслужването. По инструктаж трябвало да кажа какво слушам: метъл (изненадващо), всякакви разцветки и формати, от класическите до съвременните простотии, най-много дет, пак в многото опаковки. Предимно олдскул, брутал, техничен, малко деткор, дет/нойз, грайндкор, горграйнд, нойзкор и прочеечестотни. Преди време повече слушах и блек, предимно nsbm, volk, viking, сега отделям повече на по-разнообразни неща (да се чете: прогресив, примерно). Друго - филмова музика, класическа, неокласическа (или както там се определят групи, тип dargaard), индъстриал, електронойз, малко пънк за обща представа, хардкор, метълкор, малко класически рок, хардрок, пси-рок, джаз (ейсид, бибоп), минимално количество ска, ембиънт и ню уейв, разни неконвенционални изцепки (тип pistamashina). Друго не знам какво да пиша, сигурно съм изпуснал нещо. Преструвах се, че свиря на бас, сега преминах на китара за едното разнообразие. Малко по-бездарен съм в рисуването и графичното оформление (което в настоящия момент е и основния ми извор на доходи). Като цяло - прост младеж. Толкова (за без пари). Бирата и trve brootal заслужават да се пропуснат. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и от мене
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:26 PM |