![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
1. Korn
2. Nirvana 3. Deftones Сега съм в час по информатика, като се прибера ще обясня защо... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
wij
i az mngo se izkefih na suicidal i soulfly ama te wse pak bqha koncerti w zala, a koncerta w zala e nqkak si po blizyk do publikata ima po li4en kontakt, nali se seshtash 4e sle sucidal mike beshe izlqzyl pri fenowete? soulfly syhtiq slu4aj, no pyk za smetka na towa zwuka (pone na ST) beshe dosta zamazan. za slayer ne znam kakwo da kava, stori mi se 4e ne bqha na kef, a i na pyrwite pesni zwika beshe preeban...ina4e slayer sa mi edna ot naj-liubimite bandi... dokato na metallica nqmashe takowa neshto, pomnq kak primerno kitarite na "fight fire" with fire bqha naprawo smazwashti...to estestweno e i do tehnikat koqtopolzwash, ama nali se seshtash, 4e koj s kwoto e zaslujil:))) az predi koncerta w plovdiv bqh na backstage, ama poneje maj beshe zakysnql samoleta na metallica s kacaneto i samo jason dojde, dade aftografi, a kato go pitah da li moje da se snimame i otkaza...ne znam dali e nqkwa plitika na PR i razni producenti ama se izdraznih, ama pone si imam aftograf ot nefo... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:21 AM |