![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" обяви официално, че на 28 октомври в България ще гостува бившата вокалистка на Nightwish Tarja Turunen. Концертът ще се проведе в зала "Универсиада" в София. Продажбата на билетите стартира на 21 юли (понеделник) чрез мрежата на "Тикетпро" и Билетен център НДК, а цените им са както следва: 20 лв. за първите 500; 25 лв. предварително; 30 лв. на място.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
"Sofia Music Enterprises" Фънки е поканил бившата вокалистка на клубната група. Колко мило... Хахаха, точно това си помислих и аз. В тази насока установих за себе си, че е по-добре да видя Таря без Nightwish, отколкото Nightwish без Таря в сегашното състояние на бандата. Май и аз го останових. Всъщност съм адски скептично настроена. Истината е, че не съм сигурна, че Таря имам какво да покаже. Да, един от най-красивите гласове,които сме чували, но... да си го кажа направо, страх ме е, че ще липсва емоция. Или поне ще е смешна. Остава и някой "кавър" на Найтуиш да изпее. И все пак, при възможност с кеф ще отида, ако не друго то поне... шоу мисля, че ще е. Честито на печелившите. п.с.: гвоорим за бившите NIghtwish все пак... няма как да говоря обективно. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:13 AM |