![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не, не правя темата за да покажа колко съм оупънмайндид. Мерси.
![]() (към евентуални такива подмятания) ---------------------------------------- Имаше известни недоволства при темата ми за Нирвана, но пък все си мисля, че подфорумът ВСЕ ОЩЕ е Metal / Rock/ Hardcore/ Gothic/ Industrial. Та, има ли фенове на за мен най-талантливите представители в грънджа, които според мен си имат и своите доста близко граничещи с метъла моменти ( "Them bones" ???)? Най-добри ли са от "Сиатълската четворка" според вас, кои са любимите ви техни песни, албум-фаворит? "Dirt". Sittin' on an angry chair... Angry walls that steal the air... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Страхотна група, несъмнено. Имат нещо уникално, особено с тия двойни вокали, което хем са го дали на сцената и е много яко като по-различни банди се опитват да го вкарат тоя елемент (като Chimaira примерно в няколко песни от "The Impossibility Of Reason"), и хем пак не могат да го докарат същото, защото са си уникални. "Dirt" си е най-якият, но и другите въобще не са за изпускане.
Dirt естествено. Който твърди друго е болен от детски паралич. Поне половината хора по света казват "Jar Of Flies". Та, има ли фенове на за мен най-талантливите представители в грънджа, които според мен си имат и своите доста близко граничещи с метъла моменти ( "Them bones" ???)? "We Die Young"... баси рифа... Все пак това е модерна история. Знам, че го каза в съвсем друг смисъл, ама готиното им е именно, че не са кой знае колко модерни... вече. Виж преди 10 години щеш не щеш щяха да ти ги навират в лицето, а както всички знаем, това не е приятно. Аз иначе имам удоволствието да слушам всяка вечер как разни банди тука свирят "Man in the Box". В парка, където работя, има бар с лайф кавър банда, която се сменя всеки месец, така че съм я чул 60 пъти на живо тая песен вече. "Angry Chair" винаги май ме е пълнила най-много, но примерно (отвъд гореспоменатите) и "Grind", "Brush Away", "Rotten Apple", "Whale and Wasp" и "What The Hell Have I" са ми мега любими... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:49 AM |