![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кефят ли ви?
Мене да. Едни от любимите ми са Metallica - To Live Is To Die In Flames - Dialogue With The Stars Machine Head - Real Eyes, Realise, Real Lies(не точно ама на кой му пука, а и следва Black.... f*ck IT ALL!!!!!) И най-вече: MARCH OF THE S.O.D. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 24-July 08 Град: София Потребител N: 2889 ![]() |
Това е любимият ми инструментал в последно време Testament - Musical Death, иначе много обичам на Joe Satriani - The Mystycal Potato Head Groove Thing умирам от кеф още когато му погледан името на тва парче.
![]() -------------------- The gods made heavy metal and they saw that is was good
They said to play it louder than Hell We promised that we would When losers say it's over with you know that it's a lie The gods made heavy metal and it's never gonna die |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:36 AM |