![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ammmm ta temata ne e trudna za asimilirane de
az imam mnogo priqteli koito obi4at samo da kufetq primerno ama az nai obi4am da ska4am ,ili da se butam s tqlo NO NE S RUCE...mnogo go mrazq tva..kato posledniq div selqnin nqkoi da me buta nalqvo nadqsno ...s tqlo e istinata i stage diving me kefi...jalko 4e ne sum opitval nikoga oba4e ama to v Bg i da iska6 .. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Jicata, verno 4e pogoto si e ponqkoga opasno, no vsi4ko e 4ast ot "igrata"
![]() I na men sa mi se slu4vali razni proiz6estviq.. primerno na "Re-Act"-a minaliq septemvri edin me otceli s krak po nosa i nosa mi se poizkrivi leko... su6to sa padali hora vurhu men pri Stage Diving, nasinqvali sa mi okoto (na Metal koncert razbiar se.. koi grug 6te se "seti" da razmahva lakti...) A puk vednuj, to4no kato LAST HOPE podgrqvaha na MADBALL, kato pravih Stage to4no kudeto se prizemih nqma6e nikoi... be6e malko gadni4ko... 6tqha da me sma4kat kato ni6to ![]() Ama i tezi momenti gi ima, vuprosut e kato pravi6 kakvoto i da e da pomisli6 i za drugite i da gleda6 d ne gi narani6. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 10:28 PM |