![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Molq vi, pomognete mi da si napisha eseto po literatura za ponedelnik - temata e posledniqt vlak. Am az sum v sf i nqma koga da q pisha puk i nqqm ideii!
![]() Ico, ````````, balbal lbklrsdktrf -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Abbath zawisi po kakyw nachin razglejdash posledniq wlak. Ako e bukwalno pishi neshto kato dolnite predlojeniq... Posledniqt wlak spored mene e tema, w koqto mojesh da si predstawish che sa minali oshte 50 godini ot jiwota ti i prawish rawnosmetka. I se pitash Izpusnah li posledniq wlak i dali moga da go hwana. Wlak, towa oznachawa mnogo...mechti, shansowe, pechalba. Da izpusnesh posledniqt wlak znachi da propileesh shansa si wednyj, posle pak posle pak dokato ne sprat da ti go podnasqt toq shans...togawa si izpusnal wlaka.
Mojesh da go naprawish powestwowatelno toest da razkajesh nqkakwa istinska ili izmislena sluchka ot jiwota si koqto se e razwila po scenariq na prednoto izrechenie... Ne znam dali me razbirash no az towa bih napisal. P.s. Nadali nqkoi wyobshte me razbra.... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:07 AM |