![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Изчетох доста теми, преди да се регистрирам, щото вече добих "опит" от един друг метъл-форум...
На 29 години съм, но се чувствам като на 18 ![]() Любими метъл групи - Dream Theater, SymphonyX, Tristania, Nightwish, Tiamat... много са, като общия признак е да правят наистина добра (желателно по- сложна) музика. През пубертета съм минал през дет и грайнд кор, така че нищо не ми е чуждо, просто сега по- бих се накефил на Blind Guardian, примерно... Работя... някъде... (засега не казвам ![]() Свиря на бас... Играя игри (Morrowind принципно, Sacred в момента)... Друго... здраве и бира да има... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
За баса - абе маркирани са ми позициите (бяло дърво във фингърборда). Номера е да целиш точно върху чертата - точно там е верния тон, а при баса с прагчата пръста ти стъпва малко след прагчето. Ма пак си е зор - трябва да си гледаш в грифа постоянно... А си представи как се свири в клуб при никакво осветление
![]() Как звучи - ми меко, нежно, ако свириш с повече слайдове става маса "мъркащо"... Но не става за рок, няма атака (тя се получава от удара на метал в метал - струна в прагче). Затова си купих и тая гадна Ямаха (не че са лоши инструменти, ама нали знаеш - има едно "магическа" граница от 1000$ - хубавите инструменти са над нея). А колкото до скритата половина на Сеп - все ще му уредим нещо ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:10 PM |