![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е, за италианските земни червеи няма тема, само за последния албум, и то с 5 коментара ли? Мисля, че тук има доста повече фенове.
Новият или старият период предпочитате, кой ви е любимия албум? Очаквате ли идването им в България, смятате ли че скоро трябва да се ослушваме за нова тяхна творба...каквото ви е на ума :Р "When daylight is gone" ми затвърждава мнението, че 1997 е една прекрасна година, изпълнена с още по-прекрасни албуми. Обложките на групата винаги са били изключително красиви (само Колатеръла нещо не ме грабва особено), а групата има едно толкова хипнотично звучене, че те вкарва веднага в тяхната си блекарска и някак готическа атмосфера с мрачни сенки и фигури в нощта. Awake, поздрав за феновете. Страхотно интро! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Каквото и да си говорим, не започнаха особено оригинално (ранните им неща са стабилно повлияни от Cradle, което в никакъв случай не е лошо, разбира се), но все пак нямат слаб албум според мен. Всеки си има чар, но любим ще си остане "Engraved In Black". Абсолютен нюскуул шедьовър, много емоционален и изпипан отвсякъде. "(N)Utopia" беше доста шантав и дори донякъде неподреден, но в крайна сметка успя да ме спечели. На малко банди се удава да осъществят плавно един по-сериозен стилов преход, така че не мога да ги критикувам твърде остро... В "Collateral Defect" вече разместените фрагменти си дойдоха на мястото и бандата звучи доста по-уверена.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:41 AM |