![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Магазин Gorgon анонсираха концерта на руската Pagan Folk Metal сензация АРКОНА. Българската съпорт група е VRANI VOLOSA. Датата на събитието е 3 август 2008 г. (неделя), вратите на рок-бар "Фенс" отварят в 20:00 ч. Билетът върви с подарък CD от изданията на Corvus Records, цената му е 16 лева (предварителна продажба в магазин Gorgon) и 20 лева на входа на клуба. Количеството на билетите е ограничено. На концерта ще се продава мърчандайз на групите.
За актуална информация www.gorgonbg.org ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ех, тез' български промоутъри. Обичат да знаят колко хора ще ходят на концерта като наемат зала. Та отиваме аз и още няколко човека без билети и на - мизерия - не се продават вече. Отказали се, пием по една бира, след което тръгваме. Разколебавам се обаче и отивам пак до "Фенс" да видя какво става. С триста зора и малко зелено ме пускат за да видя тоталната блъсканица - от всякъде личи колко неподходящ е избора на мястото за такова събитие.
Но както и да е, изпуснах Врани Волоса, но поне видях Аркона и много се зарадвах на музиката! Изсвириха невероятни песни, с много емоция и характер! Раздадоха се, харесаха и публиката и даже се учудих от голямата чест, с която ни удостоиха. Поздравиха държавата, даже развяха нашето знаме със своето лого, което много ме впечатли! Естествено, имаше си ги българските мизерии от страна не феновете, дето хич не разбираха защо са там и каква е групата, но за тях ще замълча. Звукът не беше цвете, но пък достатъчно добър, за да не ми прави впечатление колко зле е техниката, човекът на пулта поне слушаше какво става и променяше некоректните настройки от време на време, така че успях да се насладя на звученето качествено и в детайли. Останах доволен от концерта и се благодаря на милите хора, които все пак ме пуснаха. =) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:26 AM |