![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Не малко хора от тук сигурно знаят, че Maiden ще отнесат Атина на 2 Август тази година
Аз лично съм се навил да отида да ги видя именно там защото съм сигурен че шоуто ще е грандиозно Днес говорих с тикет про. И се оказа че е възможно организирането на екскурзия до Атина както стана с коннцерта им в Сърбия миналата година. Трябва разбира се да се съберем група и да заявим ббройката на хора който искат билети и съответно да се организира някакъв транспорт до въпросния парк в който ще е концерта От тук и от там чувам че мястото където ще се проведе концерта е много подходящо за такива събития. Голям проблем единственото е размазващия път Вероятно повечето от вас ще си кажат "бах за кво да ходя до Атина , като ей къде е Букурещ" Билетите в зоната пред сцена за Букурещ са свършили! а останалите е въпрос на дни. Билета за Букурещ е 35 евро а за ти го доставят е 30 евро (Скандално!) Билети за Атина има още и с а по 77 евро пред сцена и 55 евро останалите Транспорта зависи от бройката хора който ще сме. но най важното е да се вземат билети. И така кажете има ли навити и пишете тук или ми драскайте ЛС |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Завърнах се и оцелях
Наистина не знам какво да кажа или по скоро напиша....с риск да ви отегча няма да пиша дълго Това беше нещо за което съм мечтал винаги Любимата ми група точно по начина по който съм искал да ги видя винаги Да не говорим за сет листа и за сцената.... те бяха просто перфектни Групата звучеше просто перфектно без дори капка умора ... Песни от преди 24 години звучаха толкова заредени с мощ и енергия колкото малко групи сега могат да го направят Maiden свириха 2 часа и повярвайте ми беше ми напълно достатъчно да остана без дъх и да се чувствам като сдъвкан и изплют А относно организацията на концерти в Гърция... както някой наричат... селската чаршия с кебапчета на Цонко е Рай пред това което видях и изживях.. очаквайте подробен репортаж идната неделя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 01:13 AM |