![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ето, правя тема за тези арменци. Тъй като доста хора правят някакви подхвърляния с насмешка, тази тема е, за да ми обясните, с какво точно тази група ви бърка в здравето, без да намесвате оня над вас, любими манджи, любими вафли или хитлеризма. Давайте.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'щото сме закоравели метъли и такива групи представят музиката ни в грешна светлина (така мислим, поне). Пък и е доста модерно хората да плюят това, което не разбират и не им харесва. И аз съм го правил това преди, но сега съм доста по-умерен в изказванията си и не намирам за нужно да започна да обяснявам колко са зле, какви олигофрени са, кой какъв е, кой защо е. Сещаш се, че хората които просто ще кажат "Не ми харесва.", без допълнителни уточнения, са единици. В този форум са да речем 3-4 (максимум). Всички други - този отрепка, този безидеен, другия не знам си какъв си...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:20 AM |