![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ето, правя тема за тези арменци. Тъй като доста хора правят някакви подхвърляния с насмешка, тази тема е, за да ми обясните, с какво точно тази група ви бърка в здравето, без да намесвате оня над вас, любими манджи, любими вафли или хитлеризма. Давайте.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Което си е супер причина да не ги харесваш. Както и със Слипнот, гледам. Дори сега да слушаш музика, която е с класи над старата ти, имай предвид, че щом преди ти е харесвала, значи все пак има нещо в нея. Това е достатъчна причина да я уважаваш.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Което си е супер причина да не ги харесваш. Както и със Слипнот, гледам. Дори сега да слушаш музика, която е с класи над старата ти, имай предвид, че щом преди ти е харесвала, значи все пак има нещо в нея. Това е достатъчна причина да я уважаваш. Мне, просто и аз (както и всеки друг) съм бил тъп шестокласник. ![]() Обикновено, хората, които най-малко разбират от музика са и тези, които слушат/са слушали най-малко музика. Когато знаеш 5 MTV банди на кръст - нормално е Slipknot и S.O.A.D. да ти се сторят велики, тежки, ПРОГРЕСИВНИ ( ![]() ![]() ![]() Не ги харесвам, защото музиката им е елементарна и безсмислена, не носи никакво истинско послание. Целта на музиката е не просто да има какво да ти шуми докато си пишеш домашните. Музиката трябва да ти даде нещо. Е, тази музика (поне на мен) не ми дава нищо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:23 AM |